Temizlik Şirketleri > İstanbul Temizlik Şirketi

Su Baskını Temizliği

Su ve Sel Baskını Temizliği

Su Baskını Temizliği yüksek hasar veren ve temizlenmesi oldukça güç bir durumdur.

Su basması ya da sel gibi afet durumlarında temizlik işleminin nasıl yapılacağı çok önemlidir. Önce hizmetimizi iki gruba ayırmalıyız.

Su Baskını Temizliği

Evinizde ya da iş yerinizde bulunan bir kaçaktan ötürü su baskınına maruz kalabilirsiniz. Su baskınının çok farklı başka sebepleri de olabilir. Mesela;

Her koşulda su baskını evinize, iş yerinize ve kişisel eşyalarınıza zarar verebilir.

Su baskınında içeriye sızmış olan su eğer temiz bir su ise temizlemesi biraz kolaylaşabilir. Ancak lağım, kanalizasyon akıntıları daha fazla hasara yol açabilir.

Sel Baskını Temizliği

Su baskınından farklı olarak yoğun dış etkenlerle kaynaşmış atıklar taşıyan sel büyük bir felakettir. Beraberinde taşıdığı çamur başta olmak üzere çok fazla yabancı maddeyi evinize getirir.

Kuvvetli sel baskınları evinizi bile yıkabilir. Daha düşük ihtimalle evinizdeki halılar, koltuklar, elektrik sistemleri, beyaz eşyalar ve elektronik bir çok sisteme büyük oranda zarar verebilirler.

Su ve Sel Baskınından Sonra Yapılacaklar

İlk yapılacak iş varsa sigorta şirketinizi aramaktır. Eğer sigorta şirketi size bir temizlik firması gönderirse extra bir durum olmayacaktır. Ancak temizlik şirketi yollamazsa ve sizin tutmanızı isterse Akar Temizliği arayarak profesyonel destek alabilirsiniz. Böyle bir durumda sel baskını sonrası evin fotoğraflarını çekmeniz ve mümkün olan ölçüde hasar tespiti yapmanızı öneririz.

Su ve sel baskını sonrasında oluşacak hasarlar başlangıçta doğru tespit edilmelidir. Sadece temizlik şirketi ne ödenecek meblağ değil evde ya da iş yerinizde oluşan tüm hasarlar detaylıca kayıt altına alınmalıdır.

Muhtemel bir sel ya da su baskınında elektrik kaçaklarına da dikkat etmelisiniz. Baskının hemen sonrasında mekana girerken çok dikkatli olmak gerekir. Yardım ve afet görevlileri varsa eğer onlardan onay almak çok doğru bir karar olacaktır.

Profesyonel bir temizlik firması ile çalışmak sizin için her daim avantajlı ve beklenenden daha düşük maliyetli olacaktır.

Flood Cleaning is a situation that causes high damage and is very difficult to clean.

How to clean is very important in disaster situations such as flooding or flooding. We must first divide our service into two groups.

Flood cleaning
Flood, disaster cleaning
Flood Cleaning
You may be exposed to flooding due to a leak in your home or office. There may be many other reasons for flooding. E.g;

Floods from neighbors,
Floods of fugitives and explosions at home or workplace,
Floods with external influences leaking from areas such as clear glass and windows
In any case, flooding can damage your home, workplace and personal belongings.

If the water leaking in the flood is a clean water, it may be easier to clean it. But sewer, sewage streams can cause more damage.

Flood Cleaning
Unlike flooding, floods carrying wastes fused with intense external factors are a major disaster. It brings a lot of foreign matter to your home, especially the mud it carries with it.

Strong floods can even destroy your home. To a lesser extent, carpets, armchairs, electrical systems, white goods, and electronics in your home can severely damage many systems.

What to do After Flood and Flood
The first thing to do is to call your insurance company. If the insurance company sends you a cleaning company, there will be no extra situation. However, if the cleaning company does not send it and asks you to keep it, you can get professional support by calling Akar Temizlik. In such a situation, we recommend taking photos of the house after the flood and determining the damage as much as possible.

Damages that will occur after flooding must be determined correctly at the beginning. Not only the amount to be paid by the cleaning company, but also all damages at home or in your workplace should be recorded in detail.

You should also pay attention to electrical leaks in a possible flood or flood. It is necessary to be very careful when entering the place right after the printing. If there are aid and disaster officers, getting approval from them would be a very good decision.

Working with a professional cleaning company will always be advantageous and lower than expected for you.