inşaat Sonrası Temizlik
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (32 Kişi oy verdi, 5 üzerinden ortalama puan: 5,00. Bu yazıya oy vermek ister misiniz?)
Loading...

inşaat Sonrası Temizlik Firmaları

inşaat Sonrası Temizlik Firmaları oturuma hazır hale gelmiş ev ya da ofislerin son genel temizlik işlerini yapmaktadır.

İnşaat sonrasında temizlik hizmeti diğer temizlik hizmetlerine göre daha zahmetli ve zordur. Özellikle konut ya da ticari işletmelerin temizliği ile kıyaslama yapıldığında işin esaslı olarak emek istediğini anlayabilirsiniz.

Genellikle ağır kaldırma, merdiven kullanarak sürekli temizleme, harç, çamur v.b. maddelerin temizliğini içermektedir.

Başlıca Yapılanlar :

  • İçeride ve dışarıda pencere temizleme,
  • Tüm tozlu yüzeylerin yıkanması ve parlatılması
  • Pencerelerde ve aletler üzerindeki artıkların çıkarılması,
  • Enkazın en son dışarıya çekilmesi,
  • Tüm iç cam, mermer ve kiremit yüzeylerinin parlatılması,
  • Duvar ve tavanların tozlanması ve yıkanması,
  • Tüm zeminin vakumlu temizliği

Akar Temizlik Şirketleri profesyonel inşaat temizliği hizmetini verebilir. Kurumsal bir hizmet almak istiyorsanız bizimle mutlaka tanışmalısınız.

 

Post-Construction Cleaning Firms
Post-Construction Cleaning Firms perform the final general cleaning works of homes or offices that are ready for the session.

After construction, cleaning service is more difficult and difficult compared to other cleaning services. You can understand that the work requires mainly labor, especially when comparing with the cleaning of residential or commercial enterprises.

Usually heavy lifting, continuous cleaning using stairs, mortar, mud, etc. includes cleaning of substances.

Major Actions:

Window cleaning inside and outside,
Washing and polishing of all dusty surfaces
Removing residues on windows and tools,
The last removal of the wreckage,
Polishing of all interior glass, marble and tile surfaces,
Dusting and washing the walls and ceilings,
Vacuum cleaning of the entire floor
Akar Cleaning Companies can provide professional construction cleaning services. If you want to get a corporate service, you should definitely meet us.

8 thoughts on “inşaat Sonrası Temizlik Firmaları

  1. Merhaba sayın yetkili,

    Profesyonel anlamda site, ofis ve apartman yönetimi yapmaktayız, bünyemizde olan tüm ev, ofis, iş yeri ve benzeri yapılar için düzenli olarak temizlik hizmeti alabileceğimiz profesyonel bir şirket arayışımız var.
    Bu hususta aşağıda belirtmiş olduğum yapılar için detaylı bir fiyat çizelgesi talep ediyorum. Ayrıca hizmet verdiğiniz tüm alanların detaylı çalışma listesini merak ediyoruz, örneğin 2+1 daireler için standart ve detaylı temizlik adı altında 2 farklı hizmet sunuyorsanız bunların içeriklerini, detaylı temizlikte ve standart temizlikte tek tek neler yaptığınızı öğrenmek istiyoruz.

    1+0, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daireler için fiyat çizelgesi ve hizmet detayları.
    İnşaat sonrası temizlik fiyat çizelgesi ve hizmet detayları.
    Villa temizliği fiyat çizelgesi ve hizmet detayları.
    Ofis, işyeri temizliği için fiyat çizelgesi ve hizmet detayları ayrıca ofislerde fiyatı neye göre belirliyorsunuz? Farklı büyüklükte ofisler olabiliyor.
    Apartman temizliği için fiyat çizelgesi ve hizmet detayları, farklı büyüklükteki apartmanlar için nasıl bir fiyat çizelgeniz var?
    Yerinde halı ve koltuk temizliği fiyat çizelgesi ve hizmet detayları.
    İbadethane temizliği fiyat çizelgesi ve hizmet detayları.
    Fabrika, edüstriyel işletme temizliği fiyat çizelgesi ve hizmet detayları, bu konuda fiyat çizelgesini neye göre belirliyorsunuz?
    Bu uygulamalar dışında salt olarak verdiğiniz farklı hizmtler varsa bunların fiyat çizelgeleri ve hizmet detayları. Örn: Sadece zemin temizliği ve cilalama işlemleri gibi.

    Yönetim olarak bugün içinde bir firma ile yola devam etmek için karar vermek durumundayız. Dolayısıyla çok acil şekilde tüm sorularımızın cevaplarını yazılı olarak sizlerden beklemekteyiz.
    Detayları lütfen bu mail adresine dns@kgh.com yazınız.

  2. yeni yapımı biten inşaatımızın temizlik için kendileri ile çalıştık çalışmaya değer güzel bir firma diyebilirim saygılı güler yüzlü insanlar fiyatları öbürkü firmalara göre dahada uygun yapıyorlar diyebilirim

  3. kendilerini tavsiye ediyoruz her inşaat temizliği işinde kendilerine alıştık artık işlerinde oldukça iyiler diyebilirim kendilerine veriyoruz işleri 15 yıllık tecrübelerini yaptıkları işlerinde belli ediyorlar diyebilirim sizlen çalışmaya devam edeceğiz hiç bir zaman kaliteyi bozmayan bir firma

  4. inşaat sonrası temizlik işlerinde kendilerini tavsiye ediyoruz gerçek tende gayet iyiler işlerinde diyebilirim son derece bizleri memnun bıraktılar diyebilirim güler yüzlü saygılı işlerinde profesyonel insanlar çalıştırıyorlar diyebilirim.

  5. İç çamları sildirtik inşaatımızın gerçektende gayet güzel siliyorlar işlerinde oldukça iyilerdi memnun kaldık kaliteli hizmetleri var aldıkları ücret ortalama inşaat için tavsiye edilebilir bir kalitede işcilikleri var

  6. Yeni biten inşaatımızın her yerine temizlik işlemi lazımdı kendilerini aradık ve her yeri güzelce süpürdüler temizlik için gayet temize dönmüştü ben bilene şaşırdım diyebilirim oldukça işlerinde verimli çalışıyorlar aldıkları ücret bilene uygun saygılı anlayışlı insanlar çalıştıran bir firma diyebilirim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir